fbpx

COVID-19. Des de l’1 de juny tornen a comptar determinats terminis d’actuacions davant d’Hisenda

Li recordem que el Reial decret llei 8/2020, després modificat pel Reial decret llei 15/2020, va ampliar determinats terminis que vencen el 30 de maig, encara que aquest dia i el següent són inhàbils, per tant l’1 de juny és el següent hàbil.

Li recordem que el Reial decret llei 8/2020, després modificat pel Reial decret llei 15/2020, va ampliar determinats terminis que vencen el 30 de maig (des de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, fins al 30 de maig de 2020 quedaven suspesos els terminis de prescripció i caducitat de qualssevol accions i drets contemplats en la normativa tributària), encara que aquest dia i el següent són inhàbils, per tant l’1 de juny és el següent hàbil.

Això succeeix, per exemple, amb els següents:

  • Termini de pagament de deutes liquidats per l’Administració, tant en voluntària com en constrenyiment, que hagin estat notificats abans o després del 14 de març, excepte que el termini comunicat venci després d’aquesta data.
  • Venciment dels terminis dels acords d’ajornaments comunicats abans o després del 14 de març, excepte que el termini comunicat venci després d’aquesta data.
  • Terminis per efectuar al·legacions, atendre requeriments, etc., comunicats abans o després del 14 de març, excepte que el comunicat venci després d’aquesta data.
  • El termini per recórrer en reposició o per recórrer o reclamar en un procediment econòmic administratiu començarà a comptar des del 30 de maig.
  • El termini màxim per atendre requeriments o sol·licituds d’informació formulats per la Direcció General del Cadastre, així com el de presentar al·legacions, tant si la comunicació s’ha rebut abans o després del 14 de març, excepte que el termini comunicat venci després d’aquesta data.

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Share this post


Esta web utiliza las cookies _ga/_utm propiedad de Google Analytics, persistentes durante 2 años, para habilitar la función de control de visitas únicas con el fin de facilitarle su navegación por el sitio web. Si continúa navegando consideramos que está de acuerdo con su uso. Podrá revocar el consentimiento y obtener más información consultando nuestra Política de cookies Mas información

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca