Feliç 2021

En primer lloc us volem desitjar una bona entrada d’any i un feliç 2021.

Aquest 2020 ha sigut un any ple d’incerteses i dificultats, però a la vegada un any d’aprenentatge que ens ha permès definir les estratègies d’un 2021 molt il·lusionant.

Des de Roy Assessors continuem treballant per acompanyar-vos a aconseguir els objectius amb la màxima qualitat i al costat dels millors professionals.

En aquesta línia, ens agradaria aprofitar l’ocasió per informar-vos de les novetats en què hem estat treballant al llarg de l’any per aconseguir un 2021 ple d’èxits.

EQUIP: s’han incorporat nous professionals amb grans coneixements i experiència en tots els nostres àmbits. Professionals, que estaran al vostre costat per ajudar-vos a aconseguir les vostres metes.

SOFTWARE: hem signat un acord de col·laboració amb l’empresa de software líder en el mercat dels despatxos professionals per poder oferir-vos les màximes prestacions. Aquest software s’implementarà 1 de gener del 2021, i al llarg dels propers mesos us anirem informant de novetats i millores.

SERVEIS: hem ampliat el nostre catàleg de serveis per tal de ser el vostre Partner 360º. A més a més de tots els serveis habituals: fiscal, laboral, comptable, advocats, vehicles, declaracions de renda, herències, etc. ens hem especialitzat en dues noves àrees: ajuts i subvencions per empreses i autònoms, i en licitacions de concursos públics.

Finalment, us volem agrair la vostra reiterada confiança en nosaltres i us volem manifestar que podeu continuar comptant amb nosaltres en tot el que pugueu necessitar, perquè units creixem més i millor.

Us desitgem un 2021 de salut i d’èxit.

Roy Assessors

Share this post