Roy Assessors

Roy Assessors, vam començar la nostra activitat l’any 1922, dins de l’àmbit de les assegurances i, des d’aleshores, hem estat innovant i diversificant les nostres línies de serveis cap a l’assessorament per a professionals, empreses i autònoms.

Amb una visió clara de futur i de creixement sostenible hem estat, durant aquests quasi 100 anys, adaptant les nostres metodologies i estructures de treball en funció de les necessitats dels nostres clients i del seu entorn. Per això, som més de 25 professionals per poder oferir el millor servei en totes les àrees necessàries -fiscal, comptabilitat, jurídic, laboral, vehicles, autònoms i particulars-.

La qualitat del servei a ROY Assessors es sustenta en un profund coneixement dels nostres clients i en una atenció constant, propera i directa, per part dels responsables de les nostres diferents àrees d’especialitat.

Missió

Oferir al client un servei 360 graus que li permeti centrar-se en la seva activitat principal amb la seguretat de tenir als millors assessors per a les seves gestions.

Visió

Convertir-nos en el Partner principal dels nostres clients perquè units creixerem més i millor.

Valors

  • Respecte
  • Innovació
  • Ètica
  • Lideratge
  • Treball en equip
  • Comunicació

El projecte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) està enfocat a seguir els valors, principis i codi ètic , i es basa en el compromís de tots els professionals que integren el despatx en ajudar a tots aquells col·lectius que es troben en situació de desigualtat social.

Amb el projecte de RSC, ROY Assessors vol ajudar a impulsar la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Maresme. Per això, des de ROY Assessors col·laborem amb la Fundació Maresme.

Equip

Albert RoySoci Director
Gemma RoyManager
Eduard RoyManager
Carles PichacoAdvocat Laboralista
Basili ÁlvarezManager Fiscal
Manel LópezManager Administració
0
ANYS AL TEU COSTAT
+
0
CLIENTS SATISFETS
0
TREBALLADORS
+
0
DECLARACIONS TRIBUTÀRIES