Roy Assessors

Roy Assessors, vam començar la nostra activitat l’any 1922, dins de l’àmbit de les assegurances i, des d’aleshores, hem estat innovant i diversificant les nostres línies de serveis cap a l’assessorament per a professionals, empreses i autònoms.

Amb una visió clara de futur i de creixement sostenible hem estat, durant aquests quasi 100 anys, adaptant les nostres metodologies i estructures de treball en funció de les necessitats dels nostres clients i del seu entorn. Per això, som més de 25 professionals per poder oferir el millor servei en totes les àrees necessàries -fiscal, comptabilitat, jurídic, laboral, vehicles, autònoms i particulars-.

La qualitat del servei a ROY Assessors es sustenta en un profund coneixement dels nostres clients i en una atenció constant, propera i directa, per part dels responsables de les nostres diferents àrees d’especialitat.

Missió

Oferir al client un servei 360 graus que li permeti centrar-se en la seva activitat principal amb la seguretat de tenir als millors assessors per a les seves gestions.

Visió

Convertir-nos en el Partner principal dels nostres clients perquè units creixerem més i millor.

Valors

  • Respecte
  • Innovació
  • Ètica
  • Lideratge
  • Treball en equip
  • Comunicació

El projecte de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) està enfocat a seguir els valors, principis i codi ètic , i es basa en el compromís de tots els professionals que integren el despatx en ajudar a tots aquells col·lectius que es troben en situació de desigualtat social.

Amb el projecte de RSC, ROY Assessors vol ajudar a impulsar la inclusió social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca del Maresme. Per això, des de ROY Assessors col·laborem amb la Fundació Maresme.

Equip

Albert RoySoci Director
Gemma RoyManager
Eduard RoyManager
Carles PichacoAdvocat Laboralista
Basili ÁlvarezTeam Leader Fiscal - Persones Físiques
Manel LópezTeam Leader Administració
Laura SánchezTeam Leader Laboral
0
ANYS AL TEU COSTAT
+
0
CLIENTS SATISFETS
0
TREBALLADORS
+
0
DECLARACIONS TRIBUTÀRIES